fbpx
ОФОРМИТИ ПОЗИКУ ОНЛАЙН

Політика конфіденційності сервісу Pozyka.Online від 01.07.2019 року

Загальні положення

  1. Сервіс не надає кошти у позику, він має інформаційний та рекомендаційний характер.
  2. Погоджуясь з умовами користування сервісом, ви погоджуєтесь на збір та оброблення ваших персональних даних.
  3. Pozyka.Online може використовувати отриману інформацію з наступною метою: проведення маркетингових досліджень на підставі переданих всіма користувачами масиву даних; для ідентифікації особистості користувача; для передавання персональних та контактних даних фінансовим компаніям, які необхідні  для розгляду заявок на отримання кредиту та надання коштів у позику.
  4. Сервіс зобов’язується виконувати вимоги чинного законодавства України з питань захисту персональних даних.
  5. Персональними даними користувача вважаються: дані, одержувані сервисом, при відвідуванні його користувачем. Так само як інформація, що зберігається в cookie браузера, мережеву адресу вузла в комп'ютерній мережі, дані про браузер користувача, час відвідування і доменне ім'я провайдера, який здійснює інтернет-з'єднання; дані, які надаються користувачем при оформленні заявки на сайті. До них відносяться: прізвище, ім'я та по батькові користувача, адреса його електронної пошти, номер мобільного телефону; інша інформація про користувача, надання якої необхідно для користування сервісом.
  6. Адміністрація сервісу дотримується норм професійної етики і прагне задовольнити вимоги щодо забезпечення конфіденційності. На сайті функціонують всі необхідні для подібного ресурсу способи захисту персональних даних користувачів. Передача цієї інформації третім особам можлива виключно з метою отримання сайтом інформації необхідної для розгляду заявки на отримання користувачем кредиту, і за умови подальшого збереження конфіденційності.
  7. У будь-якому випадку, коли запитується необов’язкова до надання інформація, відвідувач сайту Pozyka.Online буде повідомлений про це в момент збору такої  інформації.
  8. Pozyka.online не збирає інформацію, відносно якої законодавством встановлені певні вимоги, як то інформація про расове та етнічне походження, про політичні, релігійні погляди, членство у політичних партіях, професійних союзах,
    засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»). Сервіс  збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузері користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.
  9. Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісу. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або в окремій таблиці Бази даних Сайту.

Cookies

  1. Ми використовуємо файли cookie (дані, які передані з Pozyka.online   на ваш жорсткий диск для обліку) на нашому веб-сайті, щоб переконатися, що у вас є кращий досвід, який ми можемо запропонувати. Коли ви переглядаєте Pozyka.Online, файли cookie будуть розміщені на вашому комп'ютері, щоб ми могли підвищити якість роботи нашого веб-сайту, збираючи інформацію про кількість відвідувачів нашого сайту, джерелах переходу на наші сайти, а також про те, яким чином відвідувачі використовують веб-сайт і зрозуміти, що вас цікавить, і пропонувати контент, відповідний вашим інтересам. Що стосується рекламних серверів: ми не співпрацюємо і/або не маємо особливих відносин з будь-якими компаніями рекламного сервера.
  2. Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує сайт
  3. Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп'ютері, поки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто вони зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими сайтами).
  4. При повторному відвідуванні користувачем сайту, дані файлів cookie оновлюються. В більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне збереження файлів cookie на пристрої користувача. Відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів і / або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.
  5. Pozyka.Online дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на сайті максимально комфортним, і для цього  необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача.
  6. Такий аналіз допоможе нам поліпшити досвід взаємодії з сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію сервісу. Відповідно до класифікації Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Pozyka.Online використовує такі категорії файлів cookie: Строго необхідні файли cookie- потрібні для переміщення користувачем по веб-сторінці і при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по cайту.

Сторонні веб-сайти

  1. Pozyka.Online містить посилання на сторонні веб-сайти, які не належать та/або не контролюються Pozyka.Online. Ми не несемо відповідальності за методи конфіденційності або зміст таких сторонніх сайтів.
  2. Навіть якщо між Pozyka.Online і стороннім веб-сайтом існує аффіліація, ми не контролюємо ці сайти. Кожен з цих сайтів підтримує власну незалежну політику конфіденційності та процедури збору даних. Якщо ви відвідуєте веб-сайт по посиланню з нашого сервісу, ми рекомендуємо уважно ознайомитися з політикою конфіденційності веб-сайту, перш ніж надавати будь-яку особисту інформацію та щоразу, коли ви будете взаємодіяти з будь-яким таким веб-сайтом.

Політика щодо неповнолітніх

  1. Діти повинні завжди запитувати батьків перед використанням цього веб-сайту. Ніяка інформація не потрібно заносити або відправлена на Pozyka.Online будь-яким неповнолітнім (особа віком до 18 років) в будь-який час. Неповнолітні не можуть брати участь в конкурсах.

Фінансові Відносини

  1. Зверніть увагу, що Pozyka.Online не має ніяких фінансових відносин з фінансовими організаціями, які представлені і згадані на цьому веб-сайті.

Pozyka.online - інформаційний сайт, який не надає фінансові послуги. У нас є партнерські відносини з багатьма фінансовими установами по всій Україні. Якщо вам раптово знадобилися гроші в будь-який час у будь-якій ситуації ми прийдемо на допомогу. У нас ви знайдете багато пропозицій від кредитних компаній на позики онлайн та інше. Наявність великої  кількості  фінансових установ - дозволить вам  вибрати найбільш вигідні пропозиції  та збільшить шанси  на отимання кредиту.  Інформація, що розміщена на сайті,  отримана з загальнодоступних джерел. Всі присутні на сайті фінансові компанії перевірені сервісом та працюють згідно вимог чинного законодавства України. Pozyka.online не є фінансовою установою, банком або кредитором, і не несе відповідальності за будь-які укладені договори кредитування або їх умови та наслідки.

2020© Всі права захищені pozyka.online@gmail.com Адреса:02099, м.Київ,  вул. Бориспільска, буд 9